TEQUILA PARTY – BY WILMARK & BETTY

O calatorie muzicala si de dans in jurul lumii !
Un show de muzica si dans cu o durata de 50 minute cu multiple schimburi de costume, intre, 4 – 12 dansatori In functie de spatiu si eveniment, percutionist si DJ, sau trupa cu 5 instrumentisti( Costume Brasil, Cuba, Cancan, Disco… Etc

Tequila Party este disponibil in mai multe variante adresate tuturor tipurilor de evenimente care includ evenimente, concerte organizate de primarii open air carnaval, show personalizat pentru nunta sau alte evenimente private

Contact Impresar Alb-NegruContact Impresar Alb-Negru

Click aici pentru Contact Impresar

Tipuri de evenimente la care participa Alb Negru: Concerte, evenimente publice, concerte primarii / electorale, evenimente private, cluburi, baluri de boboci, nunti.

Recital: 45 min.

Formula scenica: Dansatoare

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul CD Player performant Microfoane fara fir.

Gen muzical: Pop, dance

Recomandari: Concerte, evenimente publice, evenimente corporate, cluburi, nunta si botez.

Pretul artistilor este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.
Pentru detalii despre prestatiile artistice, concerte, formula scenica sau preturi onorarii artisti 2018, contactati Attitude Music – Impresar Alb-Negru

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar.

Alb Negru este una dintre cele mai cunoscute si iubite trupe din Romania. Piesele lor demonstreaza ca pentru ei nu exista limite in muzica.
Andrei si Kamara se reinventeaza cu fiecare piesa. In cei peste opt ani de existenta, baietii au scos hit dupa hit. Tocmai de aceea, publicul i-a rasplatit asa cum se cuvine, atat la show-urile lor, cat si la vanzarile celor patru materiale discografice lansate pana acum.
“Noi doi” a fost single-ul cu care cei doi s-au lansat pe scena Festivalului de la Mamaia, care in scurt timp a devenit hit. Foarte rapid, formatia si-a castigat mii de fani, iar single-urile au inceput sa curga.
Baieti de la Alb Negru au colaborat la piesele “Mi-e sete de tine” si “Zile” cu Ralflo si Rares. Formula s-a dovedit a fi una de succes, single-urile ajungand foarte rapid la inimile oamenilor si in topul radiourilor.
Mesajul care trebuie retinut este acela ca muzica poate insemna dragoste, iar dragostea are mai multe sensuri.

Pe aceasta pagina gasiti informatii despre:

impresar Alb-Negru, impresariat Alb-Negru, impresariere Alb-Negru, pret Alb-Negru, contact Alb-Negru, concert Alb-Negru, agentie impresariat, Contact Impresar Alb-Negru, Alb-Negru pret nunta, Alb-Negru pret evenimente, Alb-Negru pret botez, Alb-Negru tarif nunta, Alb-Negru tarif botez, Alb-Negru tarif evenimente, band nunta, trupa pentru evenimente, trupa live nunta, pret cover band tarif, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu Alb-Negru, Alb-Negru onorariu evenimente, onorariu artisti