Contact Impresar MarfarContact Impresar Marfar

Click aici pentru Contact Impresar

Tipuri de evenimente la care participa Marfar: Concerte, evenimente publice, concerte primarii / electorale, evenimente private, cluburi, baluri de boboci, nunti.

Recital: 45 min. sau 2×45 min.

Formula scenica: 
Instrumentisti

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul CD Player performant Microfoane fara fir.
Sunt necesare conditii tehnice speciale BACKLINE 

Gen muzical: cover band

Recomandari: Concerte, evenimente publice, evenimente corporate, cluburi, nunta si botez.

Onorariul artistilor este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.
Pentru detalii despre prestatiile artistice, formula scenica sau preturi artisti 2017, contactati Attitude Music – Impresar Marfar

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar.

Marfar a luat nastere in anul 2003 cand a debutat cu piesa “Las-o ba, ca merge asa…”. Ulterior, trupa a decis sa abordeze cover-uri, dar nu a neglijat compozitiile proprii.In perioada 2008 – 2012, trupa a facut parte din echipa emisiunii “Danutz S.R.L.” difuzata de TVR.Devenind una dintre cele mai ascultate trupe de cover-uri, prezenta sa in cluburi sau la evenimente private a reprezentat urmarea fireasca a numarului de fani in continua crestere. Trupa Marfar se remarca prin spectacole live surprinzatoare, cu interpretari originale si pline de energie. Cu o vasta experienta muzicala, Marfar are un portofoliu consistent de piese, potrivit pentru cel mai variat public. De la piese disco si balade pana la rock-ul anilor ’80, repertoriul trupei Marfar este foarte verstail, putand fi adaptat oricarui tip de eveniment.

Trupa Marfar Official

Pe aceasta pagina gasiti informatii despre:

impresar Marfar, impresariat Marfar, impresariere Marfar, pret Marfar, contact Marfar, concert Marfar, agentie impresariat, Contact Impresar Marfar, Marfar pret nunta, Marfar pret evenimente, Marfar pret botez, Marfar tarif nunta, Marfar tarif botez, Marfar tarif evenimente, band nunta, trupa pentru evenimente, trupa live nunta, pret cover band tarif, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu Marfar, Marfar onorariu evenimente, onorariu artisti