Contact Impresar MandingaContact Impresar Mandinga

Click aici pentru Contact Impresar

Tipuri de evenimente la care participa Mandinga: Concerte, evenimente publice, concerte primarii / electorale, evenimente private, cluburi, baluri de boboci, nunti.

Recital: 45 min.

Formula scenica: Instrumentisti

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul CD Player performant Microfoane fara fir.
Sunt necesare conditii tehnice speciale BACKLINE 

Gen muzical: pop-latino

Recomandari: Concerte, evenimente publice, evenimente corporate, cluburi, nunta si botez.

Onorariul artistilor este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.
Pentru detalii despre prestatiile artistice, formula scenica sau preturi artisti 2017, contactati Attitude Music – Impresar Mandinga

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar.

Formata in anul 2002, trupa Mandinga a reusit in decursul primilor sai 10 ani sa-si consolideze o imagine de creatori de show. Desi a trecut prin mai multe transformari privind componenta si cizelari ale stilului, Mandinga a adunat un numar impresionant de fani, in toate colturile lumii, care i-au ramas aproape de fiecare data.Mandinga a reprezentat Romania in finala Eurovision 2012 cu piesa „Zaleilah”.Cel mai recent album Mandinga se numeste “Club de Mandinga” si a fost lansat in vara lui 2012.

Mandinga Official

Pe aceasta pagina gasiti informatii despre:

impresar Mandinga, impresariat Mandinga, impresariere Mandinga, pret Mandinga, contact Mandinga, concert Mandinga, agentie impresariat, Contact Impresar Mandinga, Mandinga pret nunta, Mandinga pret evenimente, Mandinga pret botez, Mandinga tarif nunta, Mandinga tarif botez, Mandinga tarif evenimente, band nunta, trupa pentru evenimente, trupa live nunta, pret cover band tarif, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu Mandinga, Mandinga onorariu evenimente, onorariu artisti