Contact Impresar Catalin JosanContact Impresar Catalin Josan

Click aici pentru Contact Impresar

Tipuri de evenimente la care participa Catalin Josan: Concerte, evenimente publice, concerte primarii / electorale, evenimente private, cluburi, Mall, baluri de boboci, nunti, botez.

Recital: 45 min.

Formula scenica: Dansatori

Detalii tehnice: Sonorizare corespunzatoare pentru numarul de persoane si spatiul in care se desfasoara evenimentul CD Player performant Microfoane fara fir.

Gen muzical: pop-dance

Recomandari: Concerte, evenimente private, evenimente publice, cluburi, baluri de boboci, aniversari.

Onorariul artistilor este diferit in functie de tipul evenimentului si perioada anului.
Pentru detalii despre prestatiile artistice, formula scenica sau preturi artisti 2017, contactati Attitude Music – Impresar Catalin Josan

Pentru a ne contacta in afara orelor de program va rugam sa folositi formularul de contact sau adresele de email din pagina de contact impresar.

Din momentul in care Catalin a castigat Megastarul, viata lui a capatat insa un nou sens. A intrat in studiouri pentru inregistrarea pieselor de pe albumul de debut, a dat interviuri, a cunoscut multa lume din bransa si s-a mutat in Bucuresti! A filmat videoclip pentru piesa „Big Brown Eyes” si a lansat apoi piese precum „Stop” si „Floorplay” iar concertele sale sunt live cu un band de instrumentisti.

Catalin Josan Official

 Pe aceasta pagina gasiti informatii despre:

impresar Catalin Josan, impresariat Catalin Josan, impresariere Catalin Josan, pret Catalin Josan, contact Catalin Josan, concert Catalin Josan, agentie impresariat, Contact Impresar Catalin Josan, Catalin Josan pret nunta, Catalin Josan pret evenimente, Catalin Josan pret botez, Catalin Josan tarif nunta, Catalin Josan tarif botez, Catalin Josan tarif evenimente, band nunta, trupa pentru evenimente, trupa live nunta, pret cover band tarif, trupa live pentru evenimente, tarif pret trupe, preturi artisti, tarif artisti, onorariu Catalin Josan, Catalin Josan onorariu evenimente, onorariu artisti